Gratis WEBINAR – Jobsøgning, der virker

Du er akademiker, du er jobsøgende, og du er også ramt af en svær situation med Corona, nedlukning, hjemsendelser og fyringer? Måske tænker du, at var det svært før, er det da nærmest umuligt nu?

Du sidder måske og spørger dig selv:

Hvordan kan jeg holde motivationen oppe? Hvordan kan jeg søge job og komme i betragtning til en samtale? Er der overhovedet nogen, der ansætter nye medarbejdere nu? Hvordan kan jeg gøre mig selv og mit CV mere attraktiv? Hvorfor skal min kommende arbejdsgiver ansætte mig? Hvad kan jeg bringe til min kommende arbejdsplads?

Fat mod. Der er brug for dig og du skal holde humøret oppe.

Med tid i overskud og med lyst til at hjælpe, har jeg tænkt på, hvordan jeg kan forsøge at dele det jeg ved med dig.
I min webinar, som er på 1 timer vil jeg berøre følgende emner:
⭐Skabe en vinder mentalitet
⭐Vinder CV og ansøgning
⭐Uopfordret ansøgning og brug af de sociale medier
⭐Vinder mentalitet når du skal til Interview
Ser frem til at se dig.
Kærlig hilsen
Mozhgan Gerayeli 😊❤️😊❤️

* - required fields