Jobvælger – challenge

Tillykke, du er et skridt tættere på at finde dit drømmejob

Jobsøgende

Du er akademiker, du er jobsøgende?

Du sidder måske og spørger dig selv:

Hvordan kan jeg holde motivationen oppe? Hvordan kan jeg søge job og komme i betragtning til en samtale? Hvordan kan jeg gøre mig selv og mit CV mere attraktiv? Hvorfor skal min kommende arbejdsgiver ansætte mig? Hvad kan jeg bringe til min kommende arbejdsplads?

Fat mod. Der er brug for dig og du skal holde humøret oppe.

Med tid i overskud og med lyst til at hjælpe, har jeg tænkt på, hvordan jeg kan forsøge at dele det jeg ved med dig.

I min 5 dags challenge, vil jeg tage dig på en livsforandrings rejse.

⭐⭐⭐⭐⭐Success er 95% mindset and 5% strategi.⭐⭐⭐⭐⭐⭐

At have et positivt mindset er nøglen til at opnå succes og planlægge, hvordan du arbejder med din karriereudvikling.

Vi vil have fokus på følgende emner:


⭐Fjernelse af begrænsende overbevisninger: Kan du nå dine karrieremål? Ja du kan. Nogle gange har du brug for at arbejde mere med at forstå dine opgivelser, din rolle, dit netværk, og hvordan du skaber en ansøgning eller et CV, der adskille sig ud. Nogle gange kræver det at holde fast i drømmen, arbejde hårdt og ikke give op.

⭐ Jobvælger strategi starter fra bunden. Dit CV skal vise dine resultater og præstationer. Benyt lejligheden til at skitsere de resultater, du har skabt og sørg for at få din CV-resumé til at passe til den rolle, du vil søge. Ringer du til arbejdsgiveren? Kender du virksomhedens mission, vision eller værdier?

⭐ Ud over din jobsøgning skal du have fokus på at opgradere din LinkedIn. Brug den tid, du bruger online, til at følge beslutningstager, læse deres profiler og forstå til bunds, hvordan en karrierevej er bygget op. Nogle gange får titlerne det til at lyde, som om det var en let tur for en leder at får et job som leder, men i mange tilfælde har det været meget udfordrende og det har krævet et stærkt engagement at finde den rigtige rolle i en organisation.

⭐ Husk endelig at definere dit mål klart, og at ‘rejsen på tusind miles begynder med et enkelt skridt.’ (Lao Tzu)

Der vil være:


⭐ 1 time undervisning hverdag i 5 dage + QA
⭐ Adgang til et lukket netværk

Ser frem til at se dig.
Kærlig hilsen
Mozhgan Gerayeli 😊❤️😊❤️

* - required fields