Vores værdier-

Vores værdier guider os i vores daglige handlinger og udgør vores fundament.

Engagement                                                                                                                              Vi brænder for det, vi laver, og for de samarbejder vi indgår. Vi mener, at engagementet skaber dynamik og opbygger relationer, der skaber effektiv drift i opgaverne.
Handlekraft                                                                                                                         Mozhi Consultings virke tager udgangspunkt i initiativer, vilje og beslutsomhed. Vi skaber resultater. Vi udviser handlekraft og tager et personligt ansvar.
Dygtighed                                                                                                                                   Vi stræber efter den højeste kvalitet på alle niveauer i organisationen. Det gør vi både for at sikre, at vores kunder er tilfredse, og for at vi hele tiden kan forbedre og udvikle os. Dygtighed er en af vores grundlæggende værdier, og den bedste garanti for vores arbejde.
Mangfoldighed                                                                                                                  Respekt for den enkelte, på tværs af grænser og kulturelle forskelle er en hjørnesten i vores fælles relationer. Mangfoldigheden er den styrke, der gør os åbne, lyttende og innovative. Vi respekterer andres meninger og synspunkter, og vi ved, at forskellige synspunkter styrker vore løsninger og fremtidige udvikling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *