Hvad siger vores kunder om os

Klaus Jørgen Sørensen, Bestyrelsesmedlem I Senior Erhver
I Senior Erhverv Vestegnen har vi netop afholdt en inspirerende workshop v/Mozhgan Gerayeli for vore medlemmer om jobsøgning, linkedin, stresshåndtering, målsætning m.v. Workshoppen var en stor succes og jeg kan anbefale Mozhgan til andre der vil afholde tilsvarende workshop.I Senior Erhverv Vestegnen har vi netop afholdt en inspirerende workshop v/Mozhgan Gerayeli for vore medlemmer om jobsøgning, linkedin, stresshåndtering, målsætning m.v. Workshoppen var en stor succes og jeg kan anbefale Mozhgan til andre der vil afholde tilsvarende workshop.

Per Tangsgaard Jensen, Owner – Eksport Services
Mozhgan Gerayeli har gennem mere end 1 år været en fantastisk sparringspartner og en stor hjælp med input og ideer til at starte selvstændig forretning op. Jeg sætter stor pris på dette forløb og kan højt anbefale Mozhgan.Mozhgan Gerayeli har gennem mere end 1 år været en fantastisk sparringspartner og en stor hjælp med input og ideer til at starte selvstændig forretning op. Jeg sætter stor pris på dette forløb og kan højt anbefale Mozhgan.

Kimberly BryanKimberly Bryan – Sustainability Engineer for Europe at Watts Water Technologies and BlücherSustainability
I had the pleasure of working with Mozhgan recently and she helped me secure the job I wanted. She will take you through a process that helps you to realise and define your worth as a person and as a professional. Navigating the Danish job market for foreigners is tricky and tough but you can be sure you will have the best support in working with Mozhgan. Thank you! ☺️I had the pleasure of working with Mozhgan recently and she helped me secure the job I wanted. She will take you through a process that helps you to realise and define your worth as a person and as a professional. Navigating the Danish job market for foreigners is tricky and tough but you can be sure you will have the best support in working with Mozhgan. Thank you!

Monica BjorklundMonica Bjorklund – International Project Manager
Mozhgan is an excellent coach, she is competent, caring and full of enthusiasm. She is able to tailor her advice specifically to your needs and situaion ensuring you reach your goals effectively. I highly recommend Mozhgan. Mozhgan is an excellent coach, she is competent, caring and full of enthusiasm. She is able to tailor her advice specifically to your needs and situaion ensuring you reach your goals effectively. I highly recommend Mozhgan.

Reitumetse Esther Bereng – Product support and customer communication at Tiimo app
Mozhgan is the best career coach I have ever had the opportunity to work with. Not only does she focus on the professional challenges you are facing and how to overcome them, she also helps you reset your emotional wellbeing, so that you are mentally & emotionally strong enough to go out and find the job of your dreams!Mozhgan is the best career coach I have ever had the opportunity to work with. Not only does she focus on the professional challenges you are facing and how to overcome them, she also helps you reset your emotional wellbeing, so that you are mentally & emotionally strong enough to go out and find the job of your dreams!

Simon PanduroSimon Panduro – Lightning Engineer
Mozhgan har vist en usædvanlig stor interesse i at hjælpe mig i min kamp om at finde mig tilrette på arbejdsmarkedet. Jeg har i det hele taget oplevet en stor hjælp fra mit jobcenter, men Mozhgan skildte sig i særdeleshed ud – hun fandt blandt andet ud at jeg var blevet underbetalt i en længere periode hos min akasse. Noget som ingen tidligere vejledere havde formået et gennemskue. Hun hev mig også til side da hun synes der var nogle ting som kunne gøres bedre på min profil – umotiveret og udenfor vores officielle “formelle” samtalemøde. Dette er ret kendetegnende for min kontakt med Mozhgan – at hjælpen kommer fra hjertet og bliver drevet af en stor empati og forståelse for hvordan det er at være i en jobsøgende/begynde freelance position. Jeg kan varmt anbefale Mozhgan.

Jonas Grau Thomsen – Founder of Nordic Bionic
Mozhgan kom ind i mit liv via en tilfældig søgning på LinkedIn. Jeg havde på daværende tidspunkt været ledig i godt og vel halvandet år, og det så ikke ud til at ændre sig i den nære fremtid. Jeg havde lige afsluttet endnu et nytteløst jobcenter forløb, og var ved at miste modet fuldstændigt. Men så dukkede Mozhgans profil op i en søgning, og jeg ringede til hende med det samme.

Det blev starten på et 8 ugers forløb der skulle vise sig at være livsforandrende for mig. Jeg var skeptisk og en anelse forudindtaget da vores forløb skulle starte. Mozhgan havde forberedt mig på at der ville være en del af forløbet der var rettet mod styrkelse af selvværd – jeg var mildest talt ikke overbevist, men jeg var klar til at give det et forsøg.

Det var den bedste beslutning jeg har taget i mig liv. Med Mozhgans hjælp har jeg fået troen tilbage på at jeg har noget at byde ind med, hvilket har resulteret i at jeg er meget mere selvsikker. Ultimativt resulterede det i at jeg blev kontaktet af en virksomhed der ville have mig, og at jeg har kastet mig ud i at blive foredragsholder – noget jeg ikke i mine vildeste drømme havde forestillet mig at jeg skulle lave bare 8 uger tidligere.

Så jeg vil slutte af med den varmeste anbefaling af Mozhgan Gerayeli. Hun er en dygtig, empatisk coach som man ikke kan undgå at komme til at holde af.

Vera LiscinskaVera Liscinska – Marketing Manager at TechBBQ
Mozhgan was my counsellor from Jobcenter Frederiksberg when I was searching for a full-time job.
Mozhgan was always very positive and encouraging and she always had a handful of helpful tips for me – from how to make my resume stand out to how to highlight my skills and experience on my LinkedIn profile.
It has been a pleasure interacting with Mozhgan and I recommend anyone who currently searching for a job to talk to Mozhgan and listen to her insights.Mozhgan was my counsellor from Jobcenter Frederiksberg when I was searching for a full-time job. Mozhgan was always very positive and encouraging and she always had a handful of helpful tips for me – from how to make my resume stand out to how to highlight my skills and experience on my LinkedIn profile. It has been a pleasure interacting with Mozhgan and I recommend anyone who currently searching for a job to talk to Mozhgan and listen to her insights.

Pelle Gustafsen – Digital Designer at Lean Akademiet
Mozhgan Gerayeli forener stærk faglig kompetence og erfaring med en fantastisk personlighed.
Mit forløb med Mozhgan har både professionelt og personligt været udviklende, inspirerende og motiverende i form af praktiske råd og vink, som jeg har kunne anvende umiddelbart. Tak.Mozhgan Gerayeli forener stærk faglig kompetence og erfaring med en fantastisk personlighed. Mit forløb med Mozhgan har både professionelt og personligt været udviklende, inspirerende og motiverende i form af praktiske råd og vink, som jeg har kunne anvende umiddelbart. Tak.

Carsten AaboCarsten Aabo – KEA – Københavns Erhvervsakademi
Har som jobsøgende fået virkelig god sparring og støtte af Mozhgan til både ansøgninger og opretholdelse af den personlige gejst 👍Har som jobsøgende fået virkelig god sparring og støtte af Mozhgan til både ansøgninger og opretholdelse af den personlige gejst

John ThurenJohn Thuren – Virksomhedskonsulent / Key Account manager / Projektleder -JT Consult Aps
”Senior Erhverv vestegnen” havde en fornøjelse til at få besøg af Mozhgan i forbindelse med et workshop om ”Empowerment” i forbindelse med jobsøgning. Vi blev udfordret både fagligt og personligt. Hun kom igennem både den mentale del af at være jobsøger og den faglige del. 3 timer, masser af energi og involvering af deltagerne. Der blev også “danset” og grinnet lidt. Det var en fornøjelse at se på jobsøgning med et andet perspektiv. Man kan ikke være i tvivl om Mozhgans kompetencer og evner til at udfordre en. Jeg kan kun anbefale andre jobsøgere til at kontakte Mozhgan og opleve hende LIVE.”Senior Erhverv vestegnen” havde en fornøjelse til at få besøg af Mozhgan i forbindelse med et workshop om ”Empowerment” i forbindelse med jobsøgning. Vi blev udfordret både fagligt og personligt. Hun kom igennem både den mentale del af at være jobsøger og den faglige del. 3 timer, masser af energi og involvering af deltagerne. Der blev også “danset” og grinnet lidt. Det var en fornøjelse at se på jobsøgning med et andet perspektiv. Man kan ikke være i tvivl om Mozhgans kompetencer og evner til at udfordre en. Jeg kan kun anbefale andre jobsøgere til at kontakte Mozhgan og opleve hende LIVE.

Katrine Hauberg Petersen – Projektmedarbejder DFUNK- Dansk Flygtningehjælp Ungdom
Vi havde i DFUNK glæden af Mozhi Consulting til en workshop om stress og selvtillid for en mindre gruppe af vores unge. Mozhgan havde sat sig godt ind i vores målgruppe og udviklet et spændende og relevant program til os. Feedbacken fra deltagerne var meget positiv. De gik hjem med et smil på læben samt en øget tro på sig selv og motivation for at gå efter deres drømme. Stort tak til Mozhgan og hendes datter, Yalda Tabesh for at holde denne workshop. Vi havde i DFUNK glæden af Mozhi Consulting til en workshop om stress og selvtillid for en mindre gruppe af vores unge. Mozhgan havde sat sig godt ind i vores målgruppe og udviklet et spændende og relevant program til os. Feedbacken fra deltagerne var meget positiv. De gik hjem med et smil på læben samt en øget tro på sig selv og motivation for at gå efter deres drømme. Stort tak til Mozhgan og hendes datter, Yalda Tabesh for at holde denne workshop.

Kristian Suomala Holt – Manager at Tradeshift/span>
Jeg kan varmt anbefale Mozhgan. Hun har stort kendskab til det danske arbejdsmarked, er yderst professionel og hun håndterede opgaven med bravur. Tilbagemeldingerne fra deltagerne på workshoppen var ligeledes meget positive.

Nilufar Yunai -Jobformidler hos Gladsaxe Kommune
Mozhgan er en dynamisk person, med mange gode idéer. Jeg har den seneste tid været hos Mozhgan som job- og virksomhedskonsulent, og oplevet hvordan hun målrettet hjælper kandidater tættere på arbejdsmarkedet, med udgangspunkt i hendes egne personlige erfaringer. Mozhgans ekspertise er beskæftigelsesrettet rådgivning og life coaching, hvilket er en særlig kombination, der rykker mennesker, som i første omgang har opgivet at finde anstændige jobs. Mozhgan er en nærværende og smilende kollega og leder, med et godt humør, der smitter.

Bita Rakhshan – Accountant at Intertrust Group
Tak for at være en god mentor og at lede mig på den rigtige vej. Jeg vil altid være taknemmelig for dig.

Zara Hassanzadeh Hosseini – Marketing Manager at Comcores ApS
Meeting Mozhgan is one of the best things that has happened in my life. As my mentor and career coach she always help me in having a clear vision for my life and career and working towards it. I moved to a new country (Denmark) 3 years ago to follow my dreams and after meeting Mozhgan I was no longer alone in that path. She walked beside me through all ups and downs and gave me her support far beyond words can describe. She is so passionate about her job and so excellent at what she does. Mozhgan is a precious gem.

Navid Molavi – .NET Developer at Microsoft
Mozhgan is a great coach who help me a lot to improve my business skills to find career and being successful on that, I can admit she has a great share on all the success I have had in Denmark and in the United States.

Atarod Takaloo – International Tour Manager
A success story of my life. 6 years back, I shared a dream with Mozhgan. I already passed 40th, and having a higher education became like just a dream for me, and nothing else. When I was a child, I always thought that I would go to university and make something good out of my professional life, because I was very good at school. When I was 18th, I finished high school, and it was both my fathers and my dream to take a higher education, I started to apply for different university. But I was falling in love, a year later I got married and a year later I became a Mom, and yes, my dream was just fading away. My mother-in-law was very supportive and kept telling me that I should proceed my dream, but I was too busy being a mom and a house wife. Yes 6 years back I shared my dream with Mozhgan. And she was just smiling at me, and asked me, “What does stops you, you are only in your 40th”? Yes, what was stopping me, and I found out all the excuses I used to tell people in more than 20 years, was just excuses because I did not believe in myself, because I forgot how bright I was, and I found out that the biggest obstacle was me, only me. After finishing one-hour coaching session with Mozhgan, I started to believe in my dream, I started to think, that it maybe could be possible. I started to make plans, make a list of the education which could be interesting, and then, I started to apply. I shared my dream with my family, and they were only supportive. A few month later, I entered the university while I had a full time job in a travel agency as an International tour manager and now at an age of 50 I have just finished my Master degree in ecotourism, and best of all, I was best in the class all the way from bachelor until now. Yes, I still am a mom of 2 beautiful boys, one is 29 years old and the other is 20 years old, and yes, I am still a wife, but I have shown, that it is never late to reach your dream. I reached my dream to have a higher education. Thanks to Mozhgan, I will always be thankful to her, she pushed me to the edge and because of that, I kept believing in myself and kept pushing myself. You never know, maybe I go for a PhD as well 🙂 Everything is possible, the sky is the limit. Thank you Mozhgan

Sara Ahmadi – Demand & Supply Planner (NPI Projects & Embellishment) at Reckitt
Mozhgan is a strong and ambitious woman, a beautiful soul who knows what it takes to be a woman, to risk it, to stay motivated and win the game. When you keep receiving rejections from jobs, you get devastated and you begin to question your own value, you will doubt your skills and competences. Mozhgan knows how to remind you all these.she understands what you are going through and how to help you stay motivated and not to give up. To me, staying motivated while coping with other challenges, was equally important. She doesn’t just guide you, she feels you and for me she has been beyond a mentor. she was my second mom and a blessing in my Danish adventure. Thank you Mozhgan for all your support.


I min tid som adm. dir. for Skandinavisk Data Center A/S (SDC) har jeg haft det privilegium at arbejde sammen med Mozhgan Gerayeli fra 2007 til 2011, hvor Mozhgan fungerede som teamleder. Mozhgan fik igangsat flere tiltag, hvor hun med kreativitet og beslutsomhed, fik effektiviseret arbejdsgange. Effektiviseringen skete bl.a. ved at have et bredere perspektiv af sit teams ansvarsområde, og i kombination med en ny måde at samarbejde med de omkringliggende teams/afdelinger. Resultatet for SDC var, at opgaverne blev løst hurtigere og mere effektivt. Mozhgan evnede igennem sin usædvanlig gode forståelse for medarbejder trivsel, og igennem sin kreativitet, at få vendt ofte trivielle, rutineprægede opgaver, med lav prestige, til opgaver som, med meget få midler, blev gjort spændende, til benefit for medarbejderne og SDC. Mozhgan var derudover kendt for, at være en ildsjæl, med veludviklede social kompetence og stor menneskelig indsigt. Jeg har på afstand fulgt Mozhgan Gerayeli start af Mozhi Consulting, og det glæder mig at se, at Mozhgan har formået at forene sine spidskompetencer, de gode lederegenskaber og sin passion for at hjælpe andre til en ny start på arbejdsmarkedet, i sit firma. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Mozhgan Gerayeli.

Ved Parkash – Head International Business Development at SPER
I know Mozhgan since last more than two years as a mentor and coach. I am feeling myself pleased in writing this recommendation for you. Your coaching and mentor-ship helped me in getting my first challenge in Denmark as an Associate Scientist at Novonordisk. Your coaching helped me in getting integrated into Danish work culture step by step. Your coaching style is a reflection of your managerial experience with an open and clear vision that what an employer looking into his/her potential candidate. Here, what I am writing for you is only a fraction of your personality and how kind and good you are as a person. Thanks for being my mentor and helping me in making my dreams true. Yours sincerely Ved Parkash

Mehri Noorali – Commercial Product Manager at AAK
I feel so lucky to meet Mozhgan several months before. Being a determined supportive mentor, she helped me to make narrow my willing and focus on what was matter at that time span. The way she helped me to find my way in new society was through giving beneficial feedback to know myself, getting an understanding of my drawbacks, the way of improving them and more than that empowering me to focus on my achievements and keep them always in my mind to fulfill my “I can” spirit. Moreover, the friendly environment of her consulting office along with energetic staff and other motivated clients had made a perfect atmosphere to follow our goals. I really appreciate and wish her the best.

Mehdi Narimani – Structural project engineer at BEUMER Group
Mozhgan helped me a lot as a mentor in job searching. I had been searching for an engineering job in Denmark for almost one year before I joined Mozhi consulting. She helped me to write professional CV and application letters acceptable in Danish culture. after 3 months I got my first interview and with the perfect mentorship and interview trainings I received at Mozhi consulting I landed on a great job fully related to my expertise. Mozhi consulting paves the way for Qualified newcomers who are not familiar with Danish culture.

Satheesh Babu – Purchase Manager (Global Sourcing & Product Development) at ZWILLING India
Mozhgan was my mentor and coach in Denmark.She is highly professional and goes out of the way to help her clients.She helped me in personalizing myself as per the Denmark work culture and society.She is openly approachable at any time of the day.She helped in many ways like modifying the CV as per the need , Mock interviews with industry experts,following with the companies etc. Also she helped me to socialize within that culture by organizing get-together.I recommend her personally for anyone looking for consulting and training programs in Denmark.

Mohsen Dehghan – Accountant,
Since i joined to Mozhi consulting group, Mozhgan Grayeliprovided a friendly atmosphere with services over than she hascommitted, she is professional in her work, i personally reallysatisfied and appreciate her.

Sreejith CK – Electronic Engineer – Scanner Developer at 3Shape
I joined with Mozhi consulting on February 2016 and Mozhgan is my coach and mentor from then. Words are not sufficient to express my gratitude. Her support, help, her approach, it is simply awesome. I am very thankful to her for all the support she gave me during this time. She really have powerful mind and personality that brings her in Limelight everywhere. She is really dedicated, trust worthy and responsible for all the activities she do. The way she motivated me during this period is the only reason for my success in Denmark, she really helped me during the tough time by giving coaching & mindfulness. I always remember Mozhgan’s words ” Remember all your achievements in Life” , I am adding one more in the list, ” You are one of the greatest achievement in My Life”. Thank you so much and I wish you all the Best !

Pedram Massoudi – Civil Engineer and Energy Engineer
I met Mozhgan August 2016. I saw her a strong lady which stand on her feet in Denmark, with a kind heart that like to share her experiences and help people. She have done a big job to make my job dream in real; she spent hours to help me in my way; After 2 months in October I went to job interview which It was First and last interview and I got the job. she have done it via professional way in mentoring program, sometimes she became as a Mother to persuade you. She believes you and make you believe yourself and your abilities. I could say she became like an Angel in my life and come forward beside me step by step. I am so happy which I met her and have been in her program, I could recommended MOZHGAN and her program if you need professional help in your life. At end I say thank you mozhgan from bottom of my heart, you will stay in my mind and heart like a shinning star and every single days at my new job I send you my best of luck for you.

Emma Cardona Roca – Associate International Trial Manager at Novo Nordisk A/S

I was very lucky to meet Mozhgan Gerayeli some months ago after receiving a “Vision Board” session as a gift. Mozhgan is a very professional and helpful coach. She is very subtle at her job and she is always ready to come up with a strategy that can help you find a sense for your thoughts and priorities in your life. It is exactly about priorities what we talked about. I firstly moved to Copenhagen one year ago to study a MSc degree at UCPH. Being my second time living abroad, but first for such a long period, I have learned a lot by moving out of my comfort zone. Being extremely active and passionate for everything I do, and having a tendency to care a lot about friends and family, I have very easily suffered more than I was supposed to. However, things have positively changed for me since I met Mozhgan. During our “Vision Board” session she taught me how to listen to my subconscious and helped me realize where exactly I want to focus on in my life. We went through a long and complete exercise about priorities in life. Mozhgan was crucial and strict in her task since she accompanied me throughout all the process. At the end I had to write down my list of priorities that I kept afterwards. Some days ago, I just went back to my list and I took a careful look. Now, I just can thank you for a great job Mozhgan, I did realize how much I had changed some of my routines for a better. Now I do listen to myself, and whenever I forget about it, I just come back to your tips. Thanks for all and good luck. Your task is very valuable and of great impact! I would recommend Mozhgan Gerayeli with no hesitation.

Arash Azaryoon – Product Development Engineer at HARDI International A/S
I know Mozhgan for nearly two years. Since I joined her mentoring program, she has been more than a mentor to me. Apart from professional advice and guidance, I have always been inspired by her strong personality. She has always been full of energy, motivation and support. Not only did she help me find my way to Denmark’s industry, by professional coaching and giving me professional and honest feedback, but also helped me to become more aware of my strong points and the areas that I need to improve in myself, and consequently, to know myself better. I strongly recommend newcomers to Denmark, who feel having difficulties adapting themselves to Denmark’s society and/or industry, to participate in her program at Mozhi Consulting.

Zuhair Haroon khan – Assistant Professor (Adjunkt) at Zealand Institute of business and technology
Mozghan is very good Mentor , job training under her supervision was a memorable experience. she knows actually how to motivate people as well as integrate into society. I think this is the best quality she has adopted through out her mentor-ship. I think there is a big challenge specially for those who have skills but uneducated to fulfil the requirements of applying jobs But Mozghan did it. One more quality I found in her is admiration , infact job seeker are not so keen and admire instead of mozghan. well I don,t have more words in my vocabulary to explain mozghan. well done and proud of you.

Mohammad Ahanchian – Senior Asset Analyst at UniperSenior
Mozhgan is a great coach assisting to find your dream job. She has a supportive characteristic, always full of energy and she believes in her profession. One of the most important commodities she has in her hand is the ability to understand psychological aspects of different people which allows her to determine the right place of individual candidates in the targeting labor market. Vast majority of her clients with various qualification, background and culture have interesting success stories with her. Therefore, I strongly recommend her program @ Mozhi Consulting, and the qualified staff Mozhgan Gerayeli, Yalda Tabesh. No matter who you are they know how to treat you.

Atina Kafilzadeh – R&D Engineer
Great to be a part of Mozhgan’s professional team. She is verydetermined and goal driven, calm and meanwhile energetic. Shehelps you to become motivated to make SMART goals and achievethem. I hope to be able to join her team again as soon as possible.

Mehrnoosh Zonoozi – International Associate Brand Manager at Scandinavian Tobacco Group
Mozhi Consulting’s sevices was the great help for me when I came to Denmark as a job seeker on September 2015. Mozhi helped me to get familiar to danish work culture and became ready to join the danish company. thanks for Mozhgan, after 4 months, I found a job related to my expertises in Danish company. Mozhgan herself is a kind and caring woman who help me beyond the terms in the contract. I am happy to find her and make contract with her.

Shilan Ahmadi – Quality and APQP specialist
I am new in Denmark, I did not know where to start, what should I do, I had gotten more than 25 interviews but I did not know what was my main consideration, It was not about my technical competencies it was about me and a bit of cultural difference, and it was about me and my soft skills, Mozghan helped me to recover my confident, helped me to be myself but meantime she conducted me to get a deep cultural understanding about how I can contribute more effectively in a Danish company, she believes in her job, she loves that, she has found her manifest of her life purpose, and that is the key successes factor of every one who wants to go further and cross the limitation, cordially I recommend her if you want to have peace or more in your life…

Parvaneh Hajeb – Postdoctoral Researcher at Aarhus University
Mozhgan is the best coach I ever worked with. I learned a lot fromher. She professionally guided and supported me through mychallenging job search in Denmark. She is so caring and helpful; awoman full of energy and positive thoughts.

Jan Hjortshøj – Digitalization Consultant at Forsvaret
During her time at ALOC I experienced Mozhgan as a passionateand dedicated leader with a strong focus on attainment ofobjectives. Her ambition is a positive driving force that can providebenefits for all parties in the right setting.

Kim Soelberg Jørgensen – SoMe-konsulent at jobindex A/S
Jeg har haft fornøjelsen at have haft Mozhgan Gerayeli som foredragsholder til vores NJAM LIVE EVENT i januar 2015. Overskrifterne i hendes foredrag var:

– Hvordan undgår man ledighedsstress?
– Hvordan kan du blive lidt mere synlig?

Deltagerne til foredraget var meget begejstret og deltagende i dette velgennemført og relevant kursus, hvor vi fik 100 % “value for money”.

Jeg kan helt klart anbefale at man benytter Mozhgan som foredragsholder og eller Coach.

Torben Ryttergaard – Politiassistent, Københavns Politi
Mozhgan Gerayeli leverede som foredragsholder et meget inspirerende input til, hvordan vi i dagligdagen håndterer stress på sin egen levende facon. Det var svært ikke at blive grebet af den levende fortællestil Mozhgan benytter sig af, og forstår at komme ud over rampen med sine budskaber til modtagerne. Mozhgan benyttede sig af flere metoder til at tackle de udfordringer vi har i eksempelvis en jobsøgningssituation. Hun fik bl.a. en frivillig til i plenum at få gjort sine mål og metode synliggjort, hvorved vejen til at få succes med at nå et specifikt job blev øget betragteligt. Jeg kan kun anbefale at deltage i Mozhgan Gerayeli´s foredrag som meget lærerige.

Lars Johansen – Virksomhedkonsulent – Gribskovkommune
Hvad er det værste ved at være ledig? Gennem mit arbejde som jobkonsulent og kontakt til mere end 500 ledige, er min oplevelse, at en bestemt ting er meget svær at håndtere for ledige generelt. Ikke kompetence afklaring, ikke formulering af skarpt CV og sælgende ansøgning og ikke evne til at netværke. Nej , den største udfordring er ledighedsstress, som generelt sætter ind efter blot 2-3 måneder, og som kan fjerne den lediges tro på sig selv 100 % og fastholde ham/hende i ledighed unødvendig længe. Mozhgang Gerayeli har oplevet denne ledighedsstress på egen krop, har overvundet den og kommet videre, og formidler nu få fornemmeste vis sine erfaringer som Stress Coach, foredragsholder og konsulent. Fortælling af egen historie, empatisk tilgang til spørgsmål fra deltagere, formidling af enkelte, lavpraktiske redskaber til håndtering af stress samt fokus på, hvordan man forholder sig til din ledighedssituation, så stress ikke bliver et problem – alt dette gør at Mozhgang skal opleves live i et af hendes mange foredrag, som hun holder over hele landet. Jeg kan på det stærkeste anbefale Mozhgang Gerayeli

Birgit Røjgaard – Kontorfunktionær hos Vestre Kirkegårds kundecenter
Jeg har haft den fornøjelse af at deltage til et arrangement hos Kim Soelberg Jørgensen, CEO, Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes (NJAM), hvor Mozhgan Gerayeli var foredragsholder. Og man skal lede længe efter en så livsbekræftende person som Mozhgan. Trods vanskelige udfordringer, modstand og nedture, han hun bevist sit værd og er i dag et ”omvandrende” bevis på, at ting kan gå godt og galt og man alligevel kan komme videre. Jeg kan varmt anbefale et nærmere bekendtskab med hende og hendes konstruktive tilgang til, at overvinde selv de største udfordringer i livet.

Frank Svan – omsorgsmedhjælper hos døgndiamanten
Jeg har haft fornøjelsen af at opleve et foredrag med Mozhgan Gerayeli. Mozhgan har vist at man kan hvad man vil – også selvom det til tider kan virke som om hele verden er imod dig. Specifikt fandt jeg hands-on delen hvor en kursist ved hjælp af en speciel teknik implementerede sit kommende job i sin underbevidsthed rigtigt spændende. Jeg vil anbefale alle externe aktører fra jobcentrene at bruge Mozhgan’s tjenester. Frank Svan

Jan Nielsen – Implementation Project Manager at Cubris
Mozhgan blev ansat som chef for ALOC’s afdeling for PORTMAN implementeringsprojekter. PORTMAN er ALOC’s system til administration og styring af, samt rapportering på værdipa-pirporteføljer. Mozhgan har under sin ansættelse haft ledelsesansvar for 9 medarbejdere – primært projektledere og projektdeltagere i kundevendte implementeringsprojekter. – Mozhgan under sin ansættelse planlagt og iværksat en række ledelsesinitiativer: – Teambuilding aktiviteter for afdelingens medarbejdere – Skabt overblik over ressourceudnyttelse og –planlægning – Udarbejdet en drejebog for gennemførelse af implementeringsprojekter – Deltaget som medlem i produktledelsesgruppen for PORTMAN – Ledet og afrapporteret afdelingens projektportefølje – Støttet individuelle medarbejdere i forhold til at forbedre performance Som leder er Mozhgan tydelig og handlekraftig, med talent for at beskrive, imple-mentere og forenkle arbejdsgange. Mozhgan tøver aldrig i forhold til at træffe og implementere nødvendige beslutninger Vi medgiver Mozhgan vor anbefaling og ønsker hende held og lykke fremover. Med venlig hilsen ALOC A/S Jan Nielsen

Steffen Rugtved – Director at EG Team Online
During my time working together with Mozhgan, I have come toknow and appreciate her enthusiasm, straightforwardness andcommitment to the task at hand. There’s seldom a dull momentworking with Mozhgan. I wish her all the best.

xiaodong shen – System Developer at PFA
Mozhgan is a very capable and passionate leader who possess excellent communication and management skills in big organization. She listens to people’s voices, motivates people’s work and cares about people’s needs. I am very glad in the period working with Mozhgan, who I felt like a friend in stead of a boss. I strongly recommend her as a department manager

Torben Ponsaing – Project Manager / Program Management Office at Ørsted
Mozhgan is a very dedicated leader. She handles both the strategicand personal leadership in a perfect balance so a organicallygrowth and company results are achieved. Mozhgan practice bothrespectfully and result oriented leadership.

Tian lu Li – Senior Software Developer at KMD
Mozhgan, she is very good manger. I like to work with her. She has excellent management skill; she takes care of all colleague problems. When I had problems in the work or private, I first will ask for hers help, because I know, she will always find a solution for me. She plans a lot for our career, for example she makes a plan for ours to take java certificate. She checks regular ours study status. As friend, Mozhgan is very happy lady, she is more actively person, and she likes to invite hers colleagues to join sport, and keep ours good body condition.

Sune Sloth Simonsen – Staff Software Engineer at Zendesk
Mozhgan Gerayeli became my manager while working as an external consultant at SDC Udvikling A/S. Mozhgan came with a fresh breath of new ideas on how to approach our daily work to make it more fun and social. Activities like “bug hunt” – a competition where we tried to close as many bugs as possible in tree days – was really productive and fun. I had a great time working under Mozhgan and I highly recommend her as a people manager.

Kim Friis Hansen – Owner, Web Applications and Information Technology and Services Consultant
I have been working together with Mozhgan Gerayeli for morethan a year now. She has proven that she is a very skilled manager,focused on quality in her work, and will always find a solution toany given problem.

Pierre Ørndorf – Founder and owner at Copenhagen IT Consult A/S
I have had the privilege to work with Mozhgan Gerayeli for about ayear now. She is strongly committed to deliver realistic solutionsthat solve problems in a holistic manner. I can give her my bestrecommendation.

Jesper Martin Andersen – Engineering Technician at Cobham SATCOM
As I allready knew Mozhgan from our co-operation in anothercompany (we were “customers” to each other), I was pleased tocontinue in that way. Mozhgan is a nice person, a great collegue,and as far as I can see, a great manager, due to her entuitiasmeand natural approach to be proactive in all matters

Hanne Dyrberg – Tech Lead hos TDC Group
Mozhgan is my manager, her focus is to make sure that her employees have the right working environment and they are sitting with the right tasks/work. She has many qualities: * you can discuss your work with her, she is there when we need her. * she delegate and trust her employees * she is a good listener * she recognize/knows what is her force * she gives credit and whip * you can always trust her I am glad that she is my manager, I will always be able to go her with any problem and she will listen and take action.

Henrik Elbæk Pedersen – CEO at Danisense A/S
Mozhgan is a very competent in the work she performed at GN Netcom. I was very inspired by the way she analyzed issues/challenges and came up with well thought through approaches towards a resolution. Mozhgan has a good ability to maneuvre in larger organizations. Mozhgan is an energy provider in projects.

Peter Nielsen- Owner at MyDesignPartner e.U.
Mozhgan played an important role in developing the test department at GN Netcom and her work has led to an increased focus on this area.