Sådan får vi dig i Job

Vi arbejder med dig som en helhed. Vi betragter dig ikke som en ”arbejdsrobot” eller en profession, men derimod ser vi dig som et helt menneske, og finder sammen med dig ud af, hvilket job, der passer bedst til dig og som gør dig mest tilfreds.

Indrømmet, det er et større arbejde end ”bare at putte dig ind i en tilfældig bås”, men fordelen er, at vi sammen opnår langt bedre resultater.

1. Du træffer den mest skelsættende beslutning for din jobfremtid og vælger os som din sparringspartner.
2. Vi afdækker dine kompetencer, din personlighed og dine ønsker til din fremtid i et holistisk perspektiv (eller sagt på en mere enkel måde; i et helhedsbillede). Det er umuligt at overvurdere vigtigheden af lige netop dette skridt – for det er her, hvor vi sammen finder den helt rigtige vej for dig. Uanset, hvilken Jobpakke du vælger, så er det her, du sår det frø, som resulterer i din succes!
3. Vi arbejder aktivt sammen med dig, for at få dig i det helt rigtige job.
4. Ved vores fælles indsats får vi dig i job.

Et par eksempler på, hvordan vi arbejder aktivt:
Kompetenceafdækning: Vi arbejder holistisk med dig, så ud over at afdække dine faglige kompetencer afdækker vi din personlighed og dine personlige kompetencer. Den profil, med andre ord.
Jobsamtaler: Vi afdækker muligheden for aktivt at forberede jobsamtaler sammen med dig – og vi træner dig konkret i at kunne skabe succes til i en specifik jobsamtale.
Kontakt til arbejdsgivere: Vi arbejder aktivt sammen med dig, for at kontakte de enkelte arbejdsgivere du har valgt, med henblik på at få dig i et specifikt job.

Valget er altid dit. Ønsker du at undgå store økonomiske tab, undgå den stress og forstemthed som følger med arbejdsledighed og at få ønskejobbet, skal du kontakte os.


Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com