persondatapolitik

Vi passer på alle dine data

Når vi får data fra kunder og brugere, har vi et ansvar for at passe på dem. Det er et ansvar, vi altid har taget seriøst – data er en del af vores DNA. Vi behandler naturligvis personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i Persondataloven fra 25. maj 2018.
Her på siden kan du se, hvordan dine data er sikret hos os, og hvad vi gør for datasikkerheden.

1. Generelt

Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til Mozhi Consultinhg IVS.
I denne Politik kan du læse mere om, hvilke persondata vi indsamler, hvordan vi håndterer dine persondata og hvor længe, vi opbevarer oplysninger om dig m.m. Du bør læse denne Politik og henvende dig til os, såfremt der er vilkår, som du ikke kan acceptere.

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige person for behandling af dine personoplysninger er:
Mozhi Consulting IVS
Mozhgan Gerayeli – CEO og Yalda Tabesh – Partner
Roskildevejn 337
2610 Rødovre
Telefon: 30353542 og 40151503
E-mail: info@mozhiconsulting.com, mg@mozhiconsulting.com, yta@mozhiconsulting.com
CVR. 36732075

3. De persondata vi behandler om dig

I dette afsnit kan du se hvilke persondata vi behandler om dig. Vi er forpligtede til at behandle dine personoplysninger i et sådant omfang, at vi kan give dig de ydelser, du efterspørger og leve op til vores forpligtelser. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler dine persondata alt efter din tilknytning til Mozhi Consulting IVS.
Oplysningerne indsamles kun med dit udtrykkelige frivillige samtykke.
3.1 Hvilke persondata behandler vi?
Kontrakten, du indgår med os, kontrakten du indgår med din arbejdesgiver, Navn, kontaktoplysninger, fødselsdato, dit CPR. nr., dit CV, din ansøgning, billeder, betalingshistorik samt eventuelle aktiviteter du har involveret dig med Mozhi Consulting IVS,.
3.2 Hvor længe opbevarer vi dine persondata?
Vi gemmer dine data i 5 år efter du har meldt dig ud af Mozhi Consulting IVS.

3.3 Vi deler dit CV og ansøgning
I forbindelse med din jobsøgning, har du givet os lov til at dele dit CV og din ansøgning med de virksomheder / personer vi kommer i kontakt med.
3.4 Formål med indsamlingen af data
Du er jobsøgende og vi anvender dine persondata til at:
• Kommunikere med dig som ansøger
• Dele dit CV og din ansøgning med de virksomheder/personer vi kommer i kontakt med.
• Vurdere dine kompetencer, kvalifikationer og erfaringer
• Tage referencer, hvor du har givet kontaktoplysninger og tilladelse hertil
3.5 Hvorfor har vi lov til at behandle dine persondata?
Behandlingen af dine oplysninger er nødvendig for, at vi kan levere de rette services, opfylde vores aftaler. Derfor beder vi om dit samtykke inden behandlingen.

4 Dine rettigheder

Når vi behandler dine persondata, er der en række rettigheder, du kan gøre brug af. Disse er gennemgået nedenfor. Ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, bedes du skrive til Mozhi Consulting IVS på info@mozhiconsulting.com. Vi vil besvare din henvendelser så hurtigt som muligt. Såfremt du er forpligtet til at give oplysninger om dig selv til Mozhi Consulting IVS, så vil det fremgå dér, hvor vi indsamler oplysningerne.
4.1 Indsigt
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, samt få at vide, med hvilket formål de er indsamlet.
4.2 Berigtigelse og sletning
Du har ret til at anmode om korrektion, supplerende behandling, sletning eller blokering af de personoplysninger, vi behandler om dig.
4.3 Begrænsning af behandling
Du har – under særlige omstændigheder – ret til at få begrænset behandlingen af dine personlige oplysninger.
4.4 Dataportabilitet
Du har ret til at modtage dine personoplysninger (kun oplysninger vedrørende dig selv, som du selv har givet os) i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

5 Sikkerhed

Vi har implementeret interne regler og procedurer for opretholdelse af passende sikkerhed fra det tidspunkt, hvor vi indsamler personoplysninger frem til sletning, ligesom vi alene overlader vores behandling af personoplysninger til Databehandlere, som opretholder et tilsvarende passende sikkerhedsniveau.