Målrettet Karriereudvikling for Dig

Du behøver ikke være arbejdsledig for at deltage i vores job- og karriere-udvikling. Vi hjælper dig også med at udvikle din jobkarriere – også når du f.eks. er i et job, men ønsker at komme videre til et, for dig, mere passende job.

Faktisk er udfordringerne ikke nævneværdigt anderledes, når man ønsker at udvikle sin jobkarriere, end når man ønsker at komme i job. Det er de samme kompetencer – fagligt og personligt, samt socialt – som du måles på? Det er de samme metoder til at udarbejde det gode CV, de samme retningslinjer for at skrive den gode ansøgning og den samme forberedelse til at kontakte den kommende arbejdsgiver på den gode måde?

Vores erfaring er at det går hurtigere med at du får dit ønske job, når du vælger vores ”aktive” sparring, fremfor at nøjes med den ”passive” indsats, du kan finde andre steder. Vi arbejder med dig i et holistisk perspektiv (i en helhed), og det sikrer, at du kommer til at trives godt i dit næste job.

Du kan med stor fordel bruge en af de Jobpakker som en del af din karriere udvikling – og vi sørger selvfølgelig for at netop din Jobpakke matcher din situation.

Psst: Rigtigt mange af vores kandidater i karriere-udviklingforløb, bruger også mit tilbud indenfor Selv-udvikling til at nå deres mål. Prøv derfor at kaste et blik på, hvad vi tilbyder som selvtillid-Coach.


Du er også velkommen til at kontakte mig for at aftale om et møde hos mig, når du er klar til at starte dit job- og karriereforløb hos Mozhi Consulting.

Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com