Målrettet Karriereudvikling for Dig

Du behøver ikke være arbejdsledig for at deltage i min job- og karriere-udvikling. Jeg hjælper dig også med at udvikle din jobkarriere – også når du f.eks. er i et job, men ønsker at komme videre til et, for dig, mere passende job.

Faktisk er udfordringerne ikke nævneværdigt anderledes, når man ønsker at udvikle sin jobkarriere, end når man ønsker at komme i job. Det er de samme kompetencer – fagligt og personligt, samt socialt – som du måles på? Det er de samme metoder til at udarbejde det gode CV, de samme retningslinjer for at skrive den gode ansøgning og den samme forberedelse til at kontakte den kommende arbejdsgiver på den gode måde?

Min erfaring er at det går hurtigere med at du får dit ønske job, når du vælger min ”aktive” sparring, fremfor at nøjes med den ”passive” indsats, du kan finde andre steder. Jeg arbejder med dig i et holistisk perspektiv (i en helhed), og det sikrer, at du kommer til at trives godt i dit næste job.

Du kan med stor fordel bruge en af de Jobpakker som en del af din karriere udvikling – og jeg sørger selvfølgelig for at netop din Jobpakke matcher din situation.

Psst: Rigtigt mange af mine kandidater i karriere-udviklingforløb, bruger også mit tilbud indenfor Selv-udvikling til at nå deres mål. Prøv derfor at kaste et blik på, hvad jeg tilbyder som Life Coach.


Du er også velkommen til at kontakte mig for at aftale om et møde hos mig, når du er klar til at starte dit job- og karriereforløb hos Mozhi Consulting.

Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com