Jobparate Akademiker

Anden Aktør for Jobparate Akademiker

Nu tænker du måske at der allerede er så mange andre private virksomheder, som tilbyder sig som Anden Aktør til Jobcenteret/Arbejdsmarkeds-centreret – og ja, det er selvfølgelig også tilfældet. Så i stedet for at fortælle om, hvor gode vi faktisk er til at skabe resultater, vil vi her fokusere på at informere om, hvordan og hvorfor vi er en anderledes Anden Aktør som din kommune seriøst bør overveje at samarbejde med?

Kogt ned til en koncentreret essens er Mozhi Consulting en af Danmarks måske bedste Anden Aktører i Omvendt Jobformidling – og det skyldes især vores egen baggrund, vores egne erfaringer og det faktum, at vi igennem et par år har arbejdet med Omvendt Jobformidling for en særdeles vanskelig gruppe at indplacere i det danske erhvervsliv, nemlig
– Indvandrede uden nævneværdigt kendskab til dansk kultur
– Etniske dansker, der har deres alder i mod dem
– Akademiker, der har en form for handicap.

Vi arbejder på at lære spille reglerne (skrevne som uskrevne) i det danske erhvervsliv og betydningen af at kunne præsentere sig selv, sin personlighed og sine kompetencer på en hensigtsmæssig måde overfor arbejdsgivere.

De erfaringer har vi taget med os og har udvidet vores fokus fra før alene at være på jobparate akademiker til at omfatte hele befolkningen af jobparate arbejdsledige.

En af vores unikke styrker (som vi mener at være alene om i hele landet) er at vi aktivt arbejder for at få vores jobparate ledige i ordinært job, job inden for deres fag.

Hos Mozhi Consulting anvender vi et holistisk syn (et helheds-billede om du vil) må at skabe et perfekt match imellem virksomhed og jobparate arbejdsledige – og det er giver særdeles gode resultater indenfor ordinære job-besættelser, så prøv mig til at hjælpe jeres jobparate arbejdsledige i job! For at bevise vores værdi er vi altid klar til at påtage os en test-opgave for jeres Jobcenter!


Kontakt os for at lave en uforpligtende aftale om muligheden for at Mozhi Consulting opererer som Anden Aktør for jeres Jobcenter/Kommune.

Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com