Historien om Mozhi Consulting

De første spadestik til firmaet blev taget i 2012 – som et personligt deltidsfirma med fokus på Stressmanagement, Personlig Udvikling og Coaching.

Jeg tilbød således arbejdsledige, firmaer og ansatte både coaching, foredrag og vejledning, især med vægt på bedre stress-håndtering. Herudover blev der lavet karriererådgivning, som en naturlig del af coaching-aktiviteterne generelt.

En dag i 2015 fik jeg besøg af en kvinde fra Iran, der spurgte om firmaet kunne hjælpe hende med at få et job i Danmark? Det blev starten på en rivende udvikling og vækst – og kulturindsigt og jobformidling har siden da været en af vores vigtigste kerneydelser.

Først fokuserede jeg på jobformidling til primært udlændinge, idet min egen baggrund, som indvandrer i Danmark, har givet en forståelse for, hvor vigtigt det er at lære den danske kultur at kende.

Hertil er der så kommet de mere klassiske discipliner som jobformidling, outplacement og rekruttering, samt en anderledes resultatskabende integrationsindsats, som langt overgår, hvad der ellers udbydes i Danmark.

Nu i 2017 er Mozhi Consulting en erfaren og top-professionel spiller indenfor integration, coaching, karriereudvikling, stress-håndtering, selvudvikling og jobformidling.

Mozhi Consulting tilbyder løsninger til arbejdsøgende, folk i job, private virksomheder og offentlige instanser – og består i dag over et professionelt lille team, mor og datter, som forhåbentlig vil vokse med tiden.

cropped-cropped-DSC0181.jpg

Yalda Tabesh (På billedet til venstre) og Mozhgan Gerayeli (På billedet til hørjre)