For Jobsøgende

Det kan være at du er nyuddannet, ønsker at skifte job/karriere, er du arbejdsledig eller står i den ulykkelige situation at være langtidsledig?

Uanset om du ønsker job af den ene eller den anden årsag, så kan vi hjælpe dig til at få det helt rigtige job for dig!

Det vigtigste er at du:

• Er motiveret til at få et job og afklaret omkring dine kvalifikationer/erfaringer og muligheder
• Er indstillet på at gøre en indsats sammen med os – for du skal også selv hjælpe til at skabe resultater
• Er klar til at investere i din fremtid og din karriere allerede i dag, så du kan høste frugterne i morgen

Hvis du kan sige ”Ja” til alle tre ting, så garanterer vi dig at vi får dig i job – men er der bare et af punkterne, som du ikke er parat til, så nedsætter det dine muligheder (men vi kan dog stadig hjælpe dig et godt stykke hen imod et godt liv og muligheden for at komme i job).

Vi har nok en af de bedste track-records i Danmark til at opnå ønskede mål – og det skyldes både at vores metoder og koncepter rent faktisk virker, men også at vi kun påtager os at optage motiverede klienter i vores programmer.

Det første vi gør, er at vi sammen med dig afdækker dine kvalifikationer, dine styrker og svagheder, samt dine muligheder – og på basis heraf hjælper vi dig til at nå dine mål på en hensigtsmæssig og effektiv måde. Din bedste investering nogensinde er investeringen i din egen fremtid allerede i dag!


Du er også velkommen til at kontakte os for aftale om et møde hos os, når du er klar til at starte dit job- og karriereforløb hos os.

Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com