Hvorfor Mozhi Consulting som job konsulent?

Det kan besvares kort og enkelt: Du skal vælge et job- og karriereforløb hos Mozhi Consulting, hvis du er seriøst interesseret i at få det helt rigtige job for dig!

Prøv selv at læse, hvad vores medlemmer siger om vores job- og karriereforløb.Testimonials

Det lidt længere svar er, at vi faktisk arbejder anderledes. For det første arbejder vi ”aktivt”, og efter en plan som laves sammen med dig. Vi ruster dig til at sigte mod dine mål – og samtidig med at vi understøtter dig og åbner de døre vi kan, skal du selv være den der fører an.
For det andet betragter vi dig og din situation med et helhedssyn. Det lyder måske lidt højtflyvende og abstrakt, men det er i realiteten helt nede på jorden og snusfornuftigt: Skal du finde det rigtige job og skal vi hjælpe dig, tager vi udgangspunkt i hvem du er, og hvilke muligheder og kompetencer du har. Ud fra dette arbejder vi, og hjælper dig med at få dig til at arbejde aktivt for dine mål.

Vi understøtter – men du er chefen og du skal være chefen.

Vi kan tilbyde dig forskellige forløb eller Jobpakker, så der altid er en løsning, som passer til din personlige situation – og du bestemmer selv, hvilken løsning som du ønsker at benytte dig af.

Den bedste investering du nogensinde gør, er investeringen af tid og kræfter i at få det helt rigtige job.


Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com