Effektivisering af arbejdesprocesser-Virksomheder

Det er næsten stensikkert at stort et alle virksomheder påstår, at de er LEAN eller effektive i deres arbejdsmetoder… I praksis er det nok mere ønsketænkning end en absolut sandhed? Mozhi Consulting råder over højt kvalificerede konsulenter, der sammen med din virksomhed kan arbejde imod en mere effektiv arbejdsdag for alle i virksomheden – og i modsætning til så mange andre, så kommer vi med en nede-på-jorden og pragmatisk tankegang. Du kan som hovedregel ikke effektivisere din virksomhed ved en quick-fix – og du er næppe interesseret i at sætte din virksomhed lidt i stå for at udføre en komplet business-plan-reengineering, som er en meget tung opgave?

Hos Mozhi Consulting bygger vi sammen med dig et fornuftigt program til effektivisering, så det ikke behøver koste kassen – og så tager vi det hele step-by-step efter din virksomhed’s behov.

Alternativt kan vi også tilbyde kurser, workshops og foredrag, som kan sætte effektiviseringsprocessen i gang – men for at få de største gevindster på virksomhedens bundlinje anbefaler vi et dedikeret program til netop din virksomhed, så din konkurrenceevne og produktiitet forøges samtidigt med at stress og sygefravær reduceres.

Pssst: Effektivisering går rigtigt godt hånd i hånd med vores tilbud indenfor stress-håndtering og nedbringelse af fravær, samt teambuilding!

Kontakt vores Virksomhedskonsulenter for mere information og tilbud om effektivisering af din virksomhed.

Kontakt info.: 30454542 eller info@mozhiconsulting.com