Den typiske Historie

Det ligger vel i de fleste menneskers natur, at man vælger den nemmeste løsning og ikke søger hjælp før der er gået et stykke tid… Så hos mig møder jeg hyppigt nye medlemmer, som selv har forsøgt at finde og få det helt rigtige job – men uden held!

Det er mere reglen end undtagelsen at mine nye medlemmer har sendt mange ansøgninger og måske endda har været til 10-15 samtaler uden at have fået jobbet igennem måneder.

Jeg siger ikke, at der er noget forkert ved at prøve selv – men jeg tillader mig at sige, at det er en rigtigt dårlig investering at gå arbejdsledig i flere måneder. Det koster både penge hver eneste måned og det tærer meget mere på dig end du måske lige selv tror – så det er faktisk meget bedre at investere i det professionelle arbejde, som det er, at få det helt rigtige job.

En gennemsnitlig lønmodtager i Danmark ”taber” omkring 10.000 DKK (brutto) hver eneste måned, som vedkommende er arbejdsledig – og mange ”taber” langt mere… Jo højere uddannelse, du har – jo, mere ”taber” du hver eneste måned som arbejdsledig. Faktisk er det sådan, at du ”taber” et stort beløb også selvom du eventuelt lige nu er nyuddannet (eller måske har et job, som ikke matcher din baggrund).

Den kloge beslutning er derfor at komme i det rigtige job hurtigst muligt – og det er lettere sagt end gjort. Derfor skal du tage imod al den hjælp, som du kan få – så er vi sammen om at få din jobjagt til at blive en succes.

Jeg er rigtig god til at få akademiker i det helt rigtige job – og jeg kan med garanti også hjælpe dig!


Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com