Den typiske Historie

Det ligger vel i de fleste menneskers natur, at man vælger den nemmeste løsning og ikke søger hjælp før der er gået et stykke tid… Så hos Mozhi Consulting møder vi hyppigt nye kandidater, som selv har forsøgt at finde det helt rigtige job – men uden held!

Det er mere reglen end undtagelsen at mine nye kandidater har sendt mange ansøgninger og måske endda har været til 10-15 samtaler uden at have fået jobbet.

At gå arbejdsledig i flere måneder er ikke godt for nogen, det koster både penge og tærer på kandidatens tro på sig selv, derfor møder vi kandidater der vil investere i deres fremtid ved at bruge Mozhi Consulting, til at få det helt rigtige job.

En gennemsnitlig lønmodtager i Danmark ”taber” omkring 10.000 DKK (brutto) hver eneste måned de er ledige, nogle taber meget mere, alt efter hvilken uddannelse de har, så investering i professionel hjælpe betaler sig hurtigt tilbage.
Vi har stor succes med at få mennesker med lang uddannelse i det helt rigtige job – og kan med garanti også hjælpe en virksomheds opsagte medarbejdere!

”Jeg hjælper mennesker videre i livet”

Vælg Mozhgan. Forandringsalkymist og (karriere)kickstarter.
SÅ STARTER REJSEN! GOD TUR.


Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com