Bro bygning

WeTeamwork

Mozhi Consultings nyeste forretningsområde handler om at hjælpe højt kvalificerede og veluddannede immigranter og tilbyde deres kompetencer til en dansk virksomhed, hvor ders faglighed kan bruges til at skabe vækst i Danmark.

En oplagt mulighed for at skabe brobygning til udlændinge, hvor de bidrager med stor viden i kraft af deres høje uddannelser, og en høj arbejdsindsats med en fantastisk arbejdsdisciplin.

Vore kandidater har alle som minimum en mastergrad, og mange af dem har en Ph. D. De er flittige, dygtige og arbejdsomme mennesker. De er her, fordi de, med baggrund i deres uddannelse, har søgt og fået opholds- og arbejdstilladelse i Danmark. Nogle overvejer at slå rod her i landet, og nogle ønsker at hente international erfaring igennem en længere ansættelse og derefter rejse hjem igen. Fælles for dem alle er, at de har valgt Danmark, og at de er ivrige. Vort fokus er at bistå med hjælp til forståelse af det danske samfund, og at få dem ud på arbejdsmarkedet.

Den hjælp de får af samfundet nu, er udelukkende adgang til sprogskoler, og de står som udgangspunkt med en række udfordringer, idet de starter deres tid i Danmark uden at kende noget til de praktiske forhold i Danmark, imens de skal:
• finde sig en bolig
• klare sig selv økonomisk
• lære sproget
• søge job
• lære at integrere sig.

Mange finder naturligvis deres vej igennem det uvisse, men nemt er det ikke altid, det viser vore samtaler med dem.

Som vi ser det, kan disse mennesker medvirke til at skabe vækst i samfundet. Samtidigt er vort mål også at medvirke til at flytte danskernes fokus fra dem, der laver ballade, til dem, der er positive og motiverede mennesker, der kan tilføre værdi til vort land. Mennesker, der har meget at byde på. Vi vil gerne medvirke til at hæve overliggeren. Bare lidt…

Der er, objektivt set, efterspørgsel på deres kompetencer, og de ønsker selv brændende at blive integreret gennem arbejde i vort land. Det er ikke altid nemt for den enkelte at finde den rigtige placering, eller at vide hvordan man bedst brænder igennem med sin ansøgning eller ved en jobsamtale. Vi guider dem derfor i forhold til danske værdier, samt hvorledes de skal forholde sig i jobsøgningen i Danmark.

Mozhi Consulting tilbyder disse mennesker:
• En grundlæggende forståelse af livet i Danmark, herunder af dansk arbejdspladskultur med opførsel, aftaler, skrevne og uskrevne regler, integration og meget mere.
• Gennemgang af deres CV og ansøgning.
• Ugentlige møder, enten på vores kontor eller via Skype.
• Personlig coaching i op til 1 år.
• Hjælp med forberedelsen af jobsamtaler.
• Opdatering af deres LinkedIn-profil.
• Gennemgang af de forskellige typer personlighedstest, som mange virksomheder kræver.
• Bidrag til deres kontakter, netværk og samtaler gennem vort eget netværk og vore egne forbindelser.‬‬

Vi har oplevet en overvældende interesse for vores nyt forretningsområde. Vi er derfor i berøring med spændende, veluddannede og velmotiverede mennesker. De er potentielle medarbejdere, der inderligt ønsker at bidrage i en velfungerende dansk virksomhed, gerne i en virksomhed med international tankegang.

Kontakt os derfor, hvis du står og mangler velkvalificeret medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *