Outplacement, når medarbejdere skal videre

I en konstant foranderlig verden kan der være behov for at afskedige eller udskifte medarbejdere – og her er det vigtigt, at du sørger for at det sker på en hensigtsmæssig måde, både af hensyn til dine medarbejderes tryghed, tillid og effektivitet og også af hensyn til din virksomheds omdømme.

Når din virksomhed har behov for at afskedige medarbejdere, kan du med fordel bruge Mozhi Consulting til outplacement-opgaverne.

Min “hitrate” er på 72%, og jeg er stolte over mine resultater. Jeg er dygtig i at hjælpe arbejdsledige videre i deres arbejdsliv/karriere. Jeg er engagerede og tager aktivt del, når kandidater skal søge nye job. Det betyder at dine afskedigede medarbejdere får en god oplevelse med både proces og resultater. Jeg har udviklet mit program på baggrund af egne erfaringer og tilbagemeldinger fra kandidater, jeg har fået videre. Vi lytter meget gerne og lærer hele tiden af praksis.

Er det ikke muligt at tilbyde opsagt medarbejdere et forløb hos mig igennem din virksomhed, står jeg til rådighed for private forløb.


Kontakt mig for mere information og tilbud om mine outplacement-programmer.

Kontakt info.: 30353542 eller mg@mozhiconsulting.com