Rekruttering og Executive Search

Historien

Nu tænker du måske at der er hundredevis af muligheder for at få hjælp til din virksomheds rekrutteringsbehov – og ja, det er bestemt også tilfældet. Så i stedet for at fortælle dig om, hvor gode vi rent faktisk er til at tilføre din virksomhed de rigtige ressourcer, vil vi her blot fortælle dig, hvorfor vi er anderledes end de andre på markedet.

Hvor normalen er at fokusere på kvalifikationer og erhvervserfaringer (hvilket vi naturligvis også gør), så tager vi også hensyn til din virksomheds kultur og værdier – for det er ikke nok at du får en ny velkvalificeret medarbejder. Der skal også være et match til din virksomheds kultur, værdier, arbejdsmetoder, kommunikation, ledelse og meget mere – for ellers kan det hurtigt give et helt andet resultat end du egentligt ønskede dig.
Hos Mozhi Consulting sørger vi for at der anvendes et hollistisk syn (et helhedsbillede om du vil) på at skabe et perfekt match imellem din virksomhed og dine nye medarbejdere – og det er hverken mere besværligt for dig eller mere bekosteligt for dig, så prøv os til din næste rekrutteringsopgave!

Kontakt vores Virksomhedskonsulenter for mere information og tilbud om rekruttering/executive search.

Kontakt info.: 30454542 eller info@mozhiconsulting.com