Teambuilding – Gør Kæden Stærk

Et par gamle – og tyndslidte, men stadig 100% sande – ordsprog siger, at ingen kæde er stærkere end det svageste led og at man løfter bedre i flok.

Man skulle vel formode, at alle er enige om at teambuilding er alfa og omega for at skabe gode resultater i enhver organisation? Ikke desto mindre er der stadig et stort behov for at få gjort noget ved den fine snak og komme til reel handling for at få hele din virksomhed til at arbejde som en eneste samlet enhed. Det kan jeg også hjælpe med hos Mozhi Consulting. Jeg har mangeårige erfaringer med teambuilding, coaching og personale-udvikling – og jeg forsøger ikke sælge dig en ligegyldig event, men derimod sætter en stor ære i at skabe langtidsholdbare resultater i organisationens teambuilding.

Min teambuilding-koncepter tilpasses til de faktiske behov, som din organisation og din medarbejderstab rent faktisk har behov for. Jeg er ikke meget for ”standard-løsninger” (om end vi naturligvis kan levere disse, hvis du ønsker det), da jeg ved at alle organisationer har forskellige behov og består af forskellige mennesker.

Jeg sammen med din organisation kan arbejde imod en mere effektiv arbejdsdag for alle i organisationen/afdelingen og i modsætning til så mange andre, så kommer jeg med en nede-på-jorden og pragmatisk tankegang.


Kontakt mig for mere information og tilbud om et skræddersyet teambuilding-program til din organisation.

Kontakt info.: 30454542 eller mg@mozhiconsulting.com