Selvudvikling

Kontakt mig, hvis du kan sige ja til en af følgende:

Er du ramt af stress? Er du havnet i et sort hul? Har du mistet dit overblik? Har du det svært ved at sige “Nej”. Ser alt uoverskuelig ud? Hænger du stadigvæk fast i noget, der er sket for mange år siden? Har du uhensigtsmæssige vaner, du gerne vil af med? Har du glemt både store og små bedrifter i din fortid, som burde gøre dig stolt?

Jeg gør en forskel og kan støtte dig i at se nye muligheder og skabe en positiv forandring.

Ved vor første indledende samtale finder vi sammen en løsning, som passer til dig, og lægger en plan.

Mozhgan startede oprindeligt med at fokusere på selvudvikling og terapi, og derfor er det fortsat en af mine kerne-kompetencer at vøre “Life Coach”. Jeg arbejder både med individuelle/private personer og med virksomheder – og har en række forskellige tilbud f.eks. indenfor Stress-håndtering, Personlig Coaching & Udvikling, Personlig Effektivitet, Visionboard, Lifeline Walking, Personlig Målsætning, Livshjulet, Teambuilding, Terapi og Mindfulness.

Mozhi Consulting er medlem af ICC (International Coach Communities) og arbejder efter ICC’s etiske regler. Det er din garanti for professionel, seriøst og effektiv selvudvikling, coaching eller terapi.


Du er også velkommen til at kontakte os for at aftale om et møde hos os, når du er klar til at starte dit Selvudviklingsforløb hos Mozhi Consulting.

Kontakt info.: 30454542 eller info@mozhiconsulting.com