Mozhgan og Yalda

Jeg er er stifter og partner. Jeg er oprindeligt uddannet som software-ingeniør, og har fortrinsvis arbejdet med projekt- og personaleledelse i en række store virksomheder. Alle jobs har krævet stor indsigt i personaleledelse, medarbejdermotivation, udvikling af kompetencer og målrettet styring.

Derfor har jeg også gennemført en lang række kurser og videreuddannelse indenfor ledelse.

Ud over de erhvervsfaglige kvalifikationer har jeg undervejs i min karriere haft stor interesse for selv-udvikling, coaching og terapi. Derfor er jeg uddannet ICC certificeret Coach, NLP Master, Hypnose Master, ICC coach, Coach Academy Master Coach, Kostvejleder, Uddannet i Stress Management og mindfulness instruktør.

Min baggrund, med praktisk erfaring på basis en omfattende bred uddannelse, gør, at jeg er i stand til at hjælpe både private og virksomheder med at nå de ønskede målsætninger.

Jeg finder at det allervigtigste er at respektere og forstå så meget som muligt af det enkelte menneske eller den enkelte organisation/virksomhed jeg arbejder for. Skal noget udvikle sig kræver det både en meningsfuld dialog og nysgerrig lydhørhed, så mennesker bliver i stand til at flytte sig selv.


Kontakt info.: 30454542 eller mg@mozhiconsulting.com
LinkedInJeg er Mozhgans datter og partner. Jeg er uddannet NLP master, Hypnose Master, Stress Management og Mindfulness Instruktør.
Herudover har jeg stor erfaring med Salg & Markedsføring til og for virksomheder – og deltager derfor også udover mit daglige arbejde med support i forhold til firmaets organisations-kunder.

Jeg er stedfortræder, når min mor er ude af huset

Jeg har erfaringer fra firmaerne 3, Telenor, XeroxPartners & Provisionmedia. Jeg er blevet rost for min passion, og mine kommunikative evner, og får at vide at jeg er god til at lytte.

Jeg har stor respekt for mit arbejde og sætter en ære i at assistere dig som kunde. Målet er altid at yde den bedste service vi kan præstere. Som coach arbejder jeg med hele mennesket og du vil opleve at blive udfordret. Jeg stiller kritiske spørgsmål, og måske vil du opleve at din underbevidsthed finder svaret på det, du ikke umiddelbart kan svare på.


Kontakt info.: 40151503 eller Yta@mozhiconsulting.com
LinkedIn