Mozhgan

Jeg er er stifter. Jeg er oprindeligt uddannet som software-ingeniør, og har arbejdet med personaleledelse i en række store virksomheder. Alle jobs har krævet stor indsigt i personaleledelse, medarbejdermotivation, udvikling af kompetencer og målrettet styring.

Derfor har jeg også gennemført en lang række kurser og videreuddannelse indenfor ledelse.

Ud over de erhvervsfaglige kvalifikationer har jeg undervejs i min karriere haft stor interesse for selv-udvikling, coaching og terapi. Derfor er jeg uddannet ICC certificeret Coach, NLP Master, Hypnose Master, ICC coach, Coach Academy Master Coach, Kostvejleder, uddannet i Stress Management og mindfulness instruktør.

Min baggrund, med praktisk erfaring på basis en omfattende bred uddannelse, gør, at jeg er i stand til at hjælpe både private og virksomheder med at nå de ønskede målsætninger.

Jeg finder at det allervigtigste er at respektere og forstå så meget som muligt af det enkelte menneske eller den enkelte organisation/virksomhed jeg arbejder for. Skal noget udvikle sig kræver det både en meningsfuld dialog og nysgerrig lydhørhed, så mennesker bliver i stand til at flytte sig selv.


Kontakt info.: 30454542 eller mg@mozhiconsulting.com
LinkedIn