Anbefalinger på vores foredrag & workshop

Anbefalinger på vores foredrag & workshop

Kim Soelberg Jørgensen/Indehaver af Jobsøgningsguide
Jeg har haft fornøjelsen at have haft Mozhgan Gerayeli som foredragsholder til vores NJAM LIVE EVENT.

Overskrifterne i hendes foredrag var:
– Hvordan undgår man ledighedsstress?
– Hvordan kan du blive lidt mere synlig?

Deltagerne til foredraget var meget begejstret og deltagende i dette velgennemført og relevant kursus, hvor vi fik 100 % “value for money”.
Jeg kan helt klart anbefale at man benytter Mozhgan som foredragsholder og eller Coach.

Læs mere...

Torben Ryttergaard
Mozhgan Gerayeli leverede som foredragsholder et meget inspirerende input til, hvordan vi i dagligdagen håndterer stress på sin egen levende facon.

Det var svært ikke at blive grebet af den levende fortællestil Mozhgan benytter sig af, og forstår at komme ud over rampen med sine budskaber til modtagerne. Mozhgan benyttede sig af flere metoder til at tackle de udfordringer vi har i eksempelvis en jobsøgningssituation.

Hun fik bl.a. en frivillig til i plenum at få gjort sine mål og metode synliggjort, hvorved vejen til at få succes med at nå et specifikt job blev øget betragteligt.

Jeg kan kun anbefale at deltage i Mozhgan Gerayeli´s foredrag som meget lærerig

Lars Johansen//Ejer hos VækstVejen
Hvad er det værste ved at være ledig?
Gennem mit arbejde som jobkonsulent og kontakt til mere end 500 ledige, er min oplevelse, at en bestemt ting er meget svær at håndtere for ledige generelt. Ikke kompetence afklaring, ikke formulering af skarpt CV og sælgende ansøgning og ikke evne til at netværke.
Nej , den største udfordring er ledighedsstress, som generelt sætter ind efter blot 2-3 måneder, og som kan fjerne den lediges tro på sig selv 100 % og fastholde ham/hende i ledighed unødvendig længe.

Mozhgang Gerayeli har oplevet denne ledighedsstress på egen krop, har overvundet den og kommet videre, og formidler nu få fornemmeste vis sine erfaringer som Stress Coach, foredragsholder og konsulent.

Fortælling af egen historie, empatisk tilgang til spørgsmål fra deltagere, formidling af enkelte, lavpraktiske redskaber til håndtering af stress samt fokus på, hvordan man forholder sig til din ledighedssituation, så stress ikke bliver et problem – alt dette gør at Mozhgan skal opleves live i et af hendes mange foredrag, som hun holder over hele landet.

Jeg kan på det stærkeste anbefale Mozhgan Gerayeli

Birgit Røjgaard/Database administration
Jeg har haft den fornøjelse af at deltage til et arrangement hos Kim Soelberg Jørgensen, CEO, Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes (NJAM), hvor Mozhgan Gerayeli var foredragsholder. Og man skal lede længe efter en så livsbekræftende person som Mozhgan. Trods vanskelige udfordringer, modstand og nedture, han hun bevist sit værd og er i dag et ”omvandrende” bevis på, at ting kan gå godt og galt og man alligevel kan komme videre.

Jeg kan varmt anbefale et nærmere bekendtskab med hende og hendes konstruktive tilgang til, at overvinde selv de største udfordringer i livet.

Frank Svan/Klemmenstrupgaard Produktionshøjskolen
Jeg har haft fornøjelsen af at opleve et foredrag med Mozhgan Gerayeli. Mozhgan har vist at man kan hvad man vil – også selvom det til tider kan virke som om hele verden er imod dig.

Specifikt fandt jeg hands-on delen hvor en kursist ved hjælp af en speciel teknik implementerede sit kommende job i sin underbevidsthed rigtigt spændende.

Jeg vil anbefale alle Eksterne aktører fra jobcentrene at bruge Mozhgan’s tjenester.

vis mindre

Tilbage til testimonials